Život i zdravlje

Posvećeno mojoj depresiji

Zbogom draga. Nadam se, zauvijek.


2014. godine dobila sam dijagnozu teška depresija i anksioznost.
2017. nisam više mogla dalje i otkrila sam hagioterapiju te dogovorila susret u Koprivnici.


Hagioterapija jest proizašla iz Crkve, otkrivena od svećenika no ona je prirodna znanost koja se temelji na prirodnim i moralnim zakonima utkanima u svakog čovjeka i u svijet.

Hagioasistentica i ja imale smo dva individualna susreta, ostalo vrijeme redovito sam sa svojom bilježnicom pohađala hagioterapijske tribine u Koprivnici. Zapisivala bih svaku rečenicu koja bi me dotakla i držala se nje od tribine do tribine. Slušala sam emisije srijedom na Hrvatskom katoličkom radiju koje vodi Zajednica molitva i riječ, online tribine iz Samobora, profesorove knjige, časopis Hagiohr, web stranice, prisustvovala online seminarima i primjenjivala hagioterapijske lijekove.

Postala sam sve svjesnija snage Duha koji će mi povući iz tog mraka u život, iz nemoći u snagu, iz straha u sigurnost. Vjerovala sam da je to moj put u zdravlje. Danas sam majka troje male djece i zbog muževog posla cijeli tjedan sam s njima sama.

Zahvaljujući hagioterapiji ne samo da smo zdravi i sretni i daleko dogurali već i moj nalaz psihologa od neki dan svjedoči kako sam ozdravila. Osim svijetlog pogleda na budućnost u mojem nalazu piše kako nemam straha ni kočnica.


Dragi profesore znam da me čujete. Hvala vam na otkriću hagioterapije i na svim darovima koje vam je Stvoritelj povjerio. Hvala Vama svi dobri ljudi u Zajednici Molitva i Riječ. Čekajte me, i ja želim jednog dana postati hagioasistent i pomoću sile i snage Duha Svetoga ozdravljati čovjeka.